top of page

Roel Visser

Mijn passie ligt in het verbinden en verrijken van mens en organisatie. Ik zet mijn kennis en kunde in om hands-on oplossingen te vinden én deze ook te realiseren.

 

Ik sta positief in het leven, ben ondernemend en werk altijd oplossingsgericht. Op een enthousiaste, energieke en no-nonsense wijze komen mijn gedrevenheid, expertise en organiserend vermogen tot hun recht.

 

Mijn belangrijkste eigenschap is pragmatisch schakelen tussen verschillende behoeftes en belangen. Zakelijk weet ik goed te combineren met een oprechte menselijke kant. Een echte win-win!

 

Al meer dan 20 jaar geef ik, vanuit een expertrol, binnen een team of in een rol als teamleider, resultaatgericht inhoud aan HR uitdagingen bij mijn opdrachtgevers. In retailbranche, sport, zakelijke dienstverlening en binnen de overheid acteer ik op (senior) expertniveau. Als Interim Human Resources weet ik het vertrouwen van mensen - binnen én buiten de organisatie – te winnen en ben ik in staat om duurzame oplossingen te realiseren.

Behoefte aan HR expertise? Neem dan contact op via 0610035540 of stuur een email.

 

Ik ben altijd beschikbaar voor een gesprek!

Waarom...

HR in Praktijk is specialist in het oplossen van vraagstukken binnen het vakgebied Human Resources. Met kennis van zaken is HR in Praktijk in staat om duurzame oplossingen te realiseren. 

 

Met een frisse blik op organisaties en een positieve invloed op managers en medewerkers geeft HR in Praktijk resultaat-gericht inhoud aan verdere professionalisering van HR.

 

Dit kan in de rol van Interim Human Resources, business partner, adviseur of vakinhoudelijk HR specialist. Afhankelijk van de situatie binnen de organisatie, het project of de (individuele) casuïstiek. Met het HiP-services abonnement ondersteunt en begeleidt HR in Praktijk organisaties ook op afstand en structureel.

 

Meer te weten komen over HR in Praktijk en het oplossen van HR vraagstukken? Neem dan contact op via 0610035540 of stuur een email.

 

Ik vertel graag meer over alle mogelijkheden!

bottom of page