top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRoel Visser

Yes, we can. Let’s go!

Bijgewerkt op: 12 jan. 2019

“Ondernemerschap staat voor vrijheid, zelfredzaamheid en zelfontplooiing”, zo concludeert onderzoeksbureau Panteia. Voor mij is het zelfstandig ondernemerschap gegroeid van “geen optie, uitgesloten” naar een idee, een uitdaging, een goed gevoel tot een wens. En die wens is nu gerealiseerd. Mijn eigen bedrijf: HR in Praktijk.

Mijn passie ligt in het verbinden en verrijken van organisaties en mensen. Met een frisse kijk op organisaties en een positieve invloed op medewerkers geef ik praktisch en resultaatgericht inhoud aan het professionaliseren van HR.


HR in Praktijk is daarmee de specialist in het oplossen van HR-vraagstukken. Met kennis van zaken op het gebied van (HR) wetgeving, sociale zekerheid, arbeidsvoorwaarden & cao, recruitment, casemanagement en arbeidsrechtelijke en juridische zaken. En altijd in staat om duurzame oplossingen en resultaten te realiseren.


Nieuwsgierig? Benieuwd wat HR in Praktijk voor jou kan betekenen? Volg mijn blogs of neem contact met HR in Praktijk. Ik ben altijd beschikbaar voor een kennismaking!

154 weergaven1 opmerking

1 comentario


margot.visser
14 ene 2019

Beste Roel, ik wens je heel veel succes met de start van HR in Praktijk! En organisaties gefeliciteerd met deze energieke en gedreven interimmer die van toegevoegde waarde is bij het inrichten, uitvoeren en bijstellen van uw HR-beleid en HR-ontwikkelingen.

Me gusta
bottom of page