top of page

Wat anderen over mij zeggen op zakelijk vlak vind ik belangrijk.

Het vertelt anderen wie ik ben, zonder vooraf kennisgemaakt te hebben!

Edzard Enschedé, CEO/Algemeen Directeur

Ik heb met Roel samengewerkt en hem leren kennen als een hands-on, doelgerichte en energieke HR manager. Zijn combinatie van kennis van zaken en drive maken hem tot een (interim) HR manager die ik kan aanbevelen.

Maarten van de Sande, Recruiter & Headhunter

In de afgelopen jaren heeft Roel mij verschillende keren de opdracht verstrekt om kandidaten te zoeken voor een vacature. Tijdens de uitvoering van die opdrachten heb ik intensief met hem samen mogen werken en heb ik hem leren kennen en leren waarderen als businesspartner.

 

Roel is zeer deskundig op veel facetten van het HR werkveld, zoals je mag je verwachten van een HR professional op dit niveau. Hij onderscheidt zich vooral door zijn persoonlijkheid en attitude. Roel is altijd optimistisch en energiek. heeft een brede interesse, een open instelling en is bovendien duidelijk in zijn communicatie. Die combinatie van eigenschappen maakt het niet alleen prettig om met hem te werken, maar zorgt er ook voor dat je bij Roel nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Roel is positief kritisch op informatie die tot hem komt, op iedereen met wie hij werkt, maar niet in de laatste plaats ook op zichzelf. Door deze kritische houding en zijn open instelling is hij in staat om zichzelf snel een duidelijk beeld van een situatie te vormen, daar een mening over te hebben, en die helder en overtuigend over te brengen. Daarmee onderscheidt Roel zich echt ten opzichte van veel van zijn vakgenoten.

 

Dus ben je op zoek is naar een inhoudelijk sterke HR Manager die niet bang is voor een goede discussie, dan adviseer ik je om eens kennis te maken met Roel. Ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen. En mocht hij je vakinhoudelijk uiteindelijk niet kunnen helpen, dan hou je er in ieder geval een kennismaking met een bijzonder plezierig mens aan over!

Renée Soetekouw, HR Manager

Ruim 6 jaar heb ik met Roel samengewerkt. Hij was mijn leidinggevende. Hierbij gaf hij mij alle ruimte en vertrouwen om mijn eigen weg te lopen. Zijn deur stond altijd open om te sparren over inhoudelijke zaken en dat deed ik dan ook graag. Vakinhoudelijk kan bijna niemand hem verslaan. Veel HR kennis op alle vlakken en continu up to date. Hij kan ontzettend snel schakelen tussen de theorie en praktijk. Pragmatisch noemde hij het zelf. Ik vond het prettig. Lastige projecten en vraagstukken kon hij met zijn kennis en vermogen tot het nemen van beslissingen weer een verdere zet geven, waarmee ik verder kon.

 

Ook wanneer iets even niet helemaal loopt zoals je wil als HR afdeling of organisatie, schrikt Roel niet terug. Hij weet hoe hij kan escaleren naar verschillende partijen en weet de weg, met of zonder hobbels dan ook altijd te vinden. De ruimte om te sparren, de vrijheid die hij geeft om je eigen projecten en vraagstukken op te pakken en tegelijkertijd de absolute drive om door te gaan en resultaten te boeken maakten dat ik met veel plezier samen heb gewerkt en veel heb geleerd in een relatief korte tijd. Heb je een moeilijk vraagstuk? Wil je beweging in je (HR) organisatie? Of een kwalitatieve inhaalslag?

 

Ik zou Roel dan zeker aanbevelen als (interim) manager of HR Specialist.

Walter van Krieken, Manager

Roel is een bevlogen HR manager, brengt met zijn kennis en passie voor het vak zijn collega's op een hoger niveau. Altijd prettig om met jou te sparren over de lastige HR zaken waar je als manager zo nu en dan tegen aan loopt!

Lucas de Muinck Keizer, Regiomanager

Roel en ik hebben jarenlang samengewerkt in diverse rollen. Roel is vakinhoudelijk sterk en daarnaast innovatief en commercieel. Onder zijn leiding is de dienstverlening van de afdeling HRS succesvol uitgebreid en verder geprofessionaliseerd; zowel kwantitatief als kwalitatief gegroeid. Roel kan creatieve oplossingen bedenken, met kennis van en rekening houdend met (up to date) wet- en regelgeving. Binnen de ondernemingsraad had hij, in de hoedanigheid van Manager HR, een belangrijke en waardevolle procesmatige en vakinhoudelijke bijdrage. Daarnaast was onze samenwerking ook gewoon leuk.

 

Jessica Houtman, Specialist Inkomen

Roel was gedurende zes jaar mijn manager op de afdeling HR. In die periode heb ik Roel leren kennen als een enthousiaste, energieke leidinggevende. Er was sprake van een groot onderling vertrouwen en altijd ruimte voor een gesprek. Roel volgt recente ontwikkelingen binnen zijn vakgebied op de voet en weet deze snel te vertalen naar beleid. Hij heeft de afdeling in korte tijd naar een hoger level weten te tillen. Zijn pad naar een hoge kwaliteitsstandaard in de HR dienstverlening was niet zonder hobbels. Maar Roel liet zich niet weerhouden van deze missie. Zijn passie voor het HR vak, verandermanagement, lef en energie is iets wat ik zeer in hem bewonder.

 

Richard Ritmeester, Manager

Ik heb Roel leren kennen als een zeer gedreven persoon die niet voor 1 gat te vangen was. Luisteren en oplossingsgericht denken staat zeer hoog op zijn lijst. Buiten dat Roel een prettig persoon is, is zijn kennis veelzijdig. Een aanwinst voor een bedrijf dat sprongen wil maken.

bottom of page