top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRoel Visser

Fijne zomervakantie en kom veilig terug

De jaarlijkse zomervakantie is nu voor alle regio’s in Nederland aangebroken. Niemand is verbaasd dat de zomervakantie 2020 anders is dan afgelopen jaren. Daarom willen we er ook graag even tussentijd.

Na een periode van slimme lockdown, 1,5 meter afstand, strenge regels, COVID-testen, mondkapjes en veel thuis zijn en thuiswerken, volgt nu de broodnodige en gewenste ontspanning.


Natuurlijk zou je zeggen. Het belang van ontspanning, het nemen van afstand en focus op jezelf en je gezin is zo belangrijk. Helaas moeten we naast ontspanning en plezier nadrukkelijk oog blijven houden voor onze gezondheid. En de basisregels omtrent COVID-19, waar ook ter wereld, in acht nemen. Hoe lastig of soms zelfs tegenstrijdig die lijken te zijn. Check daarom altijd de laatste informatie van de rijksoverheid.


Of je nu in Nederland blijft, in Europa op vakantie gaat of ontspanning zoekt rondom thuis, ik wens iedereen een fijne zomervakantie en kom veilig terug.


N.B. Capaciteitstekort op de HR-afdeling vanwege vakantie? Neem dan contact op met HR in Praktijk. Ik vertel graag wat ik voor je kan betekenen.
22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page