top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRoel Visser

HOERA, HR in Bedrijf bestaat 5 jaar!

“Is er nu alweer vijf jaar voorbij?” Ja, de tijd vliegt en lijkt steeds sneller te gaan. Ondanks dat een uur, minuut of seconde vijf jaar geleden even lang duurde als vandaag. Waarom voelt dat dan zo?Voor mij heeft dit vooral te maken met mijn beleving van tijd. Die beleving wordt bepaald door wat ik afgelopen jaren met HR in Praktijk voor anderen heb kunnen betekenen. Het aantal herinneringen aan uitdagende opdrachten, projecten en casuïstiek en vooral het samenwerken met inspirerende mensen geeft veel mooie herinneringen. En dan lijkt de tijd heel snel te gaan.


Zo vergaat het mij ook in mijn huidige opdracht. Ik heb het geluk dat ik een relatief lange periode kan bijdragen aan kwalitatieve groei en ontwikkeling op het brede gebied van HR bij mijn huidige opdrachtgever. Bijna alle HR-thema’s zijn intensief voorbij gekomen. Ondanks dat het nog geen 1 april is -en er nog een aantal uitdagende thema’s liggen- nu al veel fijne herinneringen. En ook bij deze opdracht geldt: de tijd lijkt snel te gaan!


Kortom, per 1 april ben ik weer beschikbaar voor een nieuwe opdracht. Als business partner en vakinhoudelijk specialist op het gebied van (HR) wetgeving, arbeidsvoorwaarden & cao, duurzame inzetbaarheid & vitaliteit (RCDI®), recruitment, verzuim, re-integratie & casemanagement (ROV®), arbeidsrechtelijke en juridische zaken.  


Extra HR capaciteit nodig? Een pittige uitdaging binnen uw organisatie of op de afdeling HR? Neem dan snel contact op!

 

Vanuit HR in Praktijk adviseer ik werkgevers en werknemers op het brede domein van HR. Wil je meer weten over HR, verzuim, casemanagement en duurzame inzetbaarheid of heb je behoefte aan advies op een ander specifiek HR-thema? Neem dan contact op. HR in Praktijk helpt je graag!


➨ Bel ☏ 0610035540

➨ Email ✉ Roel@hrinpraktijk.nl 

➨ check💻 www.hrinpraktijk.nl 6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page