top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRoel Visser

Te druk voor vakantie?

Net voor je vertrek komen er onverwachte taken op je af? Stress vóórdat je op vakantie gaat? Anticipeer hierop door op tijd je werk af te bouwen. Doe je dit niet, dan loop je het risico tot laat door te werken op je laatste dag. Van ontspannen op vakantie gaan is dan geen sprake.Een op de vijf Nederlanders ervaart stress bij het overdragen en achterlaten van het werk. Dit blijkt uit onderzoek onder ruim 1000 mensen dat Nationale-Nederlanden door Direct Research liet uitvoeren.


Het allerbelangrijkste om stress te voorkomen: tijdig plannen, plannen, en nog eens plannen. Maak een lijst met het werk dat je zelf nog moet en wilt doen en wat je wilt overdragen.


Wat je in ieder geval níét moet doen: nog harder werken om alles af te krijgen. Alsof er na de vakantie geen leven, laat staan werk, meer mogelijk is.


Heb je voor of tijdens je vakantie het gevoel dat je het werk ook na je vakantie niet meer afkrijgt? Neem dan na je vakantie direct contact op met HR in Praktijk. Ik adviseer en help je graag verder!

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page