top of page

HiP-services abonnement

Een afdeling HR is continu in actie om de corebusiness van de organisatie goed te ondersteunen. En loopt daarbij ongetwijfeld aan tegen zaken die nieuw zijn of net meer aandacht en expertise vereisen dan op dat moment beschikbaar is. Hoe fijn is het om dan te schakelen met een expert! HR in Praktijk vervult deze rol – ook op afstand- en biedt adequate ondersteuning, begeleiding en expertise.

 

HR in Praktijk is goed bereikbaar per telefoon, email en Microsoft Teams. En geeft een HR manager, business partner of adviseur operationele en tactische ondersteuning op het gebied van HR wetgeving, arbeidsvoorwaarden, regelingen & cao, duurzame inzetbaarheid & vitaliteit, recruitment, verzuim, re-integratie & casemanagement, arbeidsrechtelijke en juridische zaken.

 

Een reactie per direct of uiterlijk binnen 24 uur. Een praktische oplossing staat daarbij centraal. Desgewenst komt HR in Praktijk  ook langs op locatie om te adviseren, te begeleiden, te ondersteunen, of bij te praten over de actuele HR ontwikkelingen.

 

Meer weten over HR in Praktijk en het oplossen van HR vraagstukken? Neem dan contact op via 0610035540 of stuur een email.

 

Ik vertel er graag meer over!

HiP-services abonnement | HR in Praktijk | Utrecht
bottom of page