HiP-services abonnement

Een afdeling HR is continu in actie om de corebusiness van de organisatie goed te ondersteunen. En loopt daarbij ongetwijfeld aan tegen zaken die nieuw zijn of net meer aandacht en expertise vereisen dan op dat moment beschikbaar is. Hoe fijn is het om dan te schakelen met een expert! HR in Praktijk vervult deze rol – ook op afstand- en biedt adequate ondersteuning, begeleiding en expertise.

 

HR in Praktijk is goed bereikbaar per telefoon, email en Microsoft Teams. En geeft een HR Manager, Business Partner of Adviseur operationele en tactische ondersteuning op het gebied van HR wetgeving, arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden & cao, duurzame inzetbaarheid & vitaliteit, recruitment, casemanagement en arbeidsrechtelijke en juridische zaken.

 

Een reactie per direct of uiterlijk binnen 24 uur. Een praktische oplossing, en juist nu ook op afstand, staat daarbij centraal. Desgewenst komt  HR in Praktijk langs op locatie om te adviseren, te begeleiden, te ondersteunen, of bij te praten over de actuele HR ontwikkelingen.

 

Meer te weten komen over HR in Praktijk en het oplossen van HR vraagstukken? Neem dan contact op via 06 10 03 55 40 of stuur een email. Ik vertel er graag meer over.

HR in Praktijk  |  Strandmeer 14  |  3994 ZS  Houten |  06 10 03 55 40 | Info@HRinPraktijk.nl

© 2019 realisatie en ontwerp Omovio                                                                             Disclaimer