HiP-services abonnement

HR Business Partners en HR Adviseurs zijn continu in actie om de corebusiness van de organisatie goed te onder-steunen. En lopen daarbij ongetwijfeld aan tegen zaken die nieuw zijn of net meer aandacht en expertise vereisen dan op dat moment beschikbaar is. Hoe fijn is het om dan te schakelen met een expert! HR in Praktijk vervult deze rol – ook op afstand- en biedt adequate ondersteuning, begeleiding en expertise.

 

HR in Praktijk is bereikbaar per telefoon en email. En geeft HR Business Partners en HR Adviseurs tactische en operationele ondersteuning op het gebied van HR wetgeving, arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden & cao, recruitment, casemanagement en arbeidsrechtelijke en juridische zaken.

 

Een reactie uiterlijk binnen 24 uur. Een praktische oplossing staat daarbij centraal. HR in Praktijk komt desgewenst bij langs op locatie om HR Business Partners en HR Adviseurs bij te praten over de actuele HR ontwikkelingen.

 

Meer te weten komen over HR in Praktijk en het oplossen van HR vraagstukken? Neem dan contact op via 06 10 03 55 40 of stuur een email. Ik vertel er graag meer over.

HR in Praktijk  |  Strandmeer 14  |  3994 ZS  Houten |  06 10 03 55 40 | Info@HRinPraktijk.nl

© 2019 realisatie en ontwerp Omovio                                                                             Disclaimer