HiP-services abonnement

Uw HR medewerkers zijn continu in actie om uw corebusiness goed te ondersteunen. En lopen ongetwijfeld aan tegen zaken die nieuw zijn of net meer aandacht en expertise vereisen dan op dat moment voor handen is. Hoe fijn is het om dan direct te schakelen met een expert? HR in Praktijk is uw expert op afstand en biedt deze ondersteuning, begeleiding en expertise.

 

HR in Praktijk is altijd bereikbaar per telefoon en email. En geeft uw HR medewerkers operationele ondersteuning op het gebied van HR wetgeving, arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden & cao, recruitment, casemanagement en arbeidsrechtelijke en juridische zaken.

 

U krijgt een reactie binnen 24 uur. Een praktische oplossing voor u staat centraal. Eén keer per jaar komt HR in Praktijk bij u langs om bij te praten over de actuele HR ontwikkelingen.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via 06 10035540 of stuur een email. Ik vertel u er graag over.

HR in Praktijk  |  Strandmeer 14  |  3994 ZS  Houten |  06 10 03 55 40 | Info@HRinPraktijk.nl

© 2019 realisatie en ontwerp Omovio                                                                             Disclaimer