HR advies & projecten

Uw organisatie is continu in beweging, ook op HR gebied. U staat aan de vooravond van een organisatiewijziging, reorganisatie, cao-onderhandeling of ontwerp en implementatie van nieuwe HR instrumenten? U heeft dringend behoefte aan expertise en hands-on oplossingen op HR-thema’s zoals cao, recruitment, casemanagement, arbeidsrechtelijke en juridische zaken? HR in Praktijk verzorgt dit graag voor uw organisatie en is beschikbaar als vakinhoudelijk HR specialist voor korte en langere periode.

 

HR in Praktijk is in staat om op enthousiaste wijze inhoud te geven aan organisatie brede HR projecten. Ook het succesvol werven van nieuwe medewerkers en het begeleiden van individuele medewerkers bij re-integratie en problematiek rondom functioneren en/of ontslag behoort tot het specialisme.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via 06 10035540 of stuur een email. Ik vertel u er graag over.

HR in Praktijk  |  Strandmeer 14  |  3994 ZS  Houten |  06 10 03 55 40 | Info@HRinPraktijk.nl

© 2019 realisatie en ontwerp Omovio                                                                             Disclaimer