top of page

HR advies & projecten

Organisaties zijn continu in beweging, ook op HR gebied. Heeft een organisatie te maken met bijvoorbeeld structuurwijzigingen, nieuwe functiewaardering, komende cao-onderhandelingen, nieuwe wetgeving of ontwerp en implementatie van nieuwe HR instrumenten? Of dringend behoefte aan expertise en hands-on oplossingen op HR-thema’s zoals HR wetgeving, arbeidsvoorwaarden, regelingen & cao, duurzame inzetbaarheid & vitaliteit, recruitment, verzuim, re-integratie & casemanagement, arbeidsrechtelijke en juridische zaken? HR in Praktijk verzorgt dit en is beschikbaar als vakinhoudelijk specialist voor korte en langere periode.

 

HR in Praktijk is in staat om op enthousiaste wijze inhoud te geven aan organisatie brede HR projecten. Ook het succesvol werven van nieuwe medewerkers en het begeleiden van werkgever en een medewerker bij re-integratie en problematiek rondom functioneren en/of ontslag behoort tot het specialisme.

 

Meer weten over HR in Praktijk en het oplossen van HR vraagstukken? Neem dan contact op via 0610035540 of stuur een email.

 

Ik vertel graag meer over alle mogelijkheden!

HR advies & projecten | HR in Praktijk | Utrecht
bottom of page