HR advies & projecten

Organisaties zijn continu in beweging, ook op HR gebied. Heeft de organisatie te maken met bijvoorbeeld structuurwijzigingen, nieuwe functiewaardering, komende cao-onderhandelingen, nieuwe wetgeving of ontwerp en implementatie van nieuwe HR instrumenten? En dringend behoefte aan expertise en hands-on oplossingen op HR-thema’s zoals cao, recruitment, casemanagement, vitaliteit, arbeidsrechtelijke en juridische zaken? HR in Praktijk verzorgt dit en is beschikbaar als vakinhoudelijk specialist voor korte en langere periode.

 

HR in Praktijk is in staat om op enthousiaste wijze inhoud te geven aan organisatie brede HR projecten. Ook het succesvol werven van nieuwe medewerkers en het begeleiden van werkgever en een medewerker bij re-integratie en problematiek rondom functioneren en/of ontslag behoort tot het specialisme.

 

Meer te weten komen over HR in Praktijk en het oplossen van HR vraagstukken? Neem dan contact op via 06 10 03 55 40 of stuur een email. Ik vertel er graag meer over.

HR in Praktijk  |  Strandmeer 14  |  3994 ZS  Houten |  06 10 03 55 40 | Info@HRinPraktijk.nl

© 2019 realisatie en ontwerp Omovio                                                                             Disclaimer