top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRoel Visser

Het HiP-services abonnement

Voor iedereen zijn dit bijzondere maanden. De gevolgen van het coronavirus, maar zeker ook de maatregelen om de verspreiding tegen te gaan, hebben ongekende impact op iedereen: lege straten, verlaten gebouwen, velen met elkaar thuis aan studie en werk.

Na een lange periode van thuisonderwijs zijn voor de kids de basisscholen volledig open en start het middelbaar onderwijs weer voorzichtig op. Het genieten op een terras en gezellig uit eten kan, rekening houdend met 1,5 meter afstand, gelukkig weer. Heel voorzichtig kijken we ook verder vooruit. Met het gezin naar een pretpark? Vakantie in de buurt? Misschien nog deze zomer.


Maar hoe gaat het op het werk? Werkgever en werknemer hebben de afgelopen periode de fysieke werkomgeving aangepast aan de 1,5 meter regel. Op alle cruciale plekken in gebouwen staan desinfecterende handgel, alcoholdoekjes en papieren handdoeken.

Naar vermogen doet iedereen zijn uiterste best, velen werken echter nog thuis. En zullen dit naar verwachting nog lange tijd blijven doen.


HR in Praktijk is al jaren gewend in het op afstand adviseren en biedt ook ondersteuning en advies aan degene die nu zelf op afstand van elkaar zitten: het HiP-services abonnement. Deskundig HR advies en goed bereikbaar per telefoon, email en Microsoft Teams. Een reactie per ommegaande of uiterlijk binnen 24 uur. Een praktische HR oplossing -juist nu afstand de praktijk is.


Meer te weten komen over HR in Praktijk en het HiP-services abonnement? Neem dan contact op via 0610035540 of stuur een email. Ik vertel er graag meer over.


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page