top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRoel Visser

Throwback 2020, Welkom 2021!

Bijgewerkt op: 2 jan. 2023

Natuurlijk kijken we liever vooruit. Wat gaat 2021 ons brengen? Wanneer komen we aan de beurt voor onze vaccinatie? En krijgen wij onze ‘vrijheid’ terug? Zo liggen er in 2021 nog veel vragen op een antwoord te wachten.

Ik kijk nog één keer terug. Naar het bijzondere jaar 2020. Met de komst van corona en basisregels, Nederland op slot en permanent thuiswerken. Maar ook focus op gezin en thuis, samen plezier en er wat van maken. Gelukkig nog steeds in goede gezondheid!


Het is leuk om terug te kijken naar berichten en blogs die het best bekeken waren vorig jaar. Natuurlijk hebben mijn berichten te maken met interim HR en HR in Praktijk. Belangrijke HR- thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, casemanagement en verzuim heb ik vanuit mijn expertise graag onder de aandacht gebracht. Bijzondere ontwikkelingen over arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden en natuurlijk tips and tricks over corona en thuiswerken zijn ook regelmatig naar voren gekomen.


Kijk hier de topberichten nog eens terug:


 

Vanuit HR in Praktijk adviseer ik werkgevers en werknemers op het brede domein van HR. Wil je meer weten over verzuim, casemanagement en duurzame inzetbaarheid of heb je behoefte aan advies over een specifiek HR-thema? Neem dan contact op. HR in Praktijk helpt je graag!


➨ Bel ☏ 0610035540

➨ Email ✉ Roel@hrinpraktijk.nl

➨ check💻 www.hrinpraktijk.nl


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page